ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΧΙΟΝΑ

Υπηρεσίες Σώματος

Πλαστική ΒραχίοναΑιτία

  • Μεγάλη απώλεια βάρους
  • Γήρανση και χαλάρωση του δέρματος

Lifting του άνω άκρου

Lifting του άνω άκρουΣυνήθως συνίσταται σε γυναίκες άνω των 60 ετών που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν πρόβλημα με την εμφάνισή τους. Γίνεται αφαίρεση του δέρματος που είναι σε περίσσεια και συρραφή. Ο παχύς δερμολιπώδης κρημνός αποκολλάται πάνω από την απονεύρωση για να προστατευθούν τα νεύρα και τα αγγεία.

Μειονέκτημα είναι ότι διακρίνεται η ουλή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όταν ανασηκώνεται ο βραχίονας.

Η ουλή θα πρέπει να βρίσκεται στην έσω επιφάνεια του βραχίονα. Ο προεγχειρητικός σχεδιασμός γίνεται σχολαστικά και κατά την διάρκεια του χειρουργείου τοποθετούνται ράμματα κλειδιά προσέχοντας να μην αφαιρείρουμε ούτε πολύ ούτε λίγο δέρμα ώστε να μην υπάρχει μετά την τοποθέτηση του ράμματος ούτε χαλάρωση ούτε μεγάλη τάση. Δέκα φορές μετράμε και μία κόβουμε.

Σε ασθενείς που δεν γίνεται καλή επούλωση μπορεί να γίνει σχεδιασμός τύπου στόματος ψαριού προς την μασχάλη που προκαλεί και οριζόντιο και κάθετο τέντωμα Τα χέρια πρέπει να είναι υπερυψωμένα για 8 ημέρες.

Μετά την αφαίρεση των ραμμάτων εφαρμόζεται dexpanthenol για 2 εβδομάδες και κατόπιν κρέμα σιλικόνης και chelosoft για 2 μήνες.

ΠΡΙΝ – ΜΕΤΑ

Παντελής Βάλβης

ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ"

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση. Παρακαλώ αφήστε το όνομα και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.