ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ COOLTECH

Μη Επεμβατικές Θεραπείες

Κρυολιπόλυση COOLTECHΠρόκειται για απόλυτα ασφαλή διαδικασία που κρυσταλλοποιεί και καταστρέφει τα λιποκύτταρα και τα απομακρύνει μόνιμα με ένα φυσιολογικό τρόπο, χωρίς να βλάπτει τους παρακείμενους ιστούς.

Πρόκειται για  μια νέα επαναστατική, μη επεμβατική λύση για μείωση πόντων και καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους.

Η επαναστατική θεωρία της κρυολιπόλυσης ανακαλύφθηκε από επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ το 2005 στις ΗΠΑ.

Το σύστημα Cooltech χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης για να αποβάλει το λίπος. Είναι τόσο άμεση η δράση του, που και με μία μόνο εφαρμογή μπορείτε ν’ αποκτήσετε ένα πιο σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα, γρήγορα, ανώδυνα και με μη επεμβατικό τρόπο.

Απευθύνεται σε άτομα με κανονικό βάρος ή και σε υπέρβαρους που έχουν τοπικές εναποθέσεις λίπους στην κοιλιά (εμπρός ή στα πλάγια), στους μηρούς, στα μπράτσα κλπ, οι οποίες επιμένουν παρά την άσκηση και τη σωστή διατροφή.

Η μείωση του λίπους αρχίζει να γίνεται ορατή περίπου 4 εβδομάδες μετά τη θεραπεία και ολοκληρώνεται σε 3 μήνες.

Σχετικά με την Κρυολιπόλυση COOLTECH

Τι επιτυγχάνει το Cooltech;

Κρυολιπόλυση COOLTECHΤο σύστημα Cooltech πρωτοπορεί χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Κρυολιπόλυσης για την επιλεκτική στόχευση και την εξάλειψη των λιποκυττάρων.

Στις εβδομάδες που ακολουθούν της εφαρμογής τα λιποκύτταρα αυτά απομακρύνονται από τον οργανισμό με έναν απόλυτα φυσιολογικό τρόπο.

Τα αποτελέσματα του coolsculpting είναι μακροχρόνια διότι τα λιποκύτταρα μετά τη θεραπεία μειώνονται για πάντα. Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους, αφήνοντας το δέρμα και τους γύρω ιστούς ανεπηρέαστους.

Η κρυολιπόλυση Cooltech θα ελαττώσει μόνιμα το 20-35 % των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής. Το αποτέλεσμα θα είναι μόνιμο υπό την προυπόθεση ότι πρόκειται για τοπικό πάχος που επιμένει παρά την σωστή διατροφή και την γυμναστική.

90% των ασθενών που δοκίμασαν την κρυολιπόλυση είχαν αξιοσημείωτη διαφορά μετά από μία μόνο θεραπεία και 4,7 στους 5 γιατρούς που την εφάρμοσαν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Σε ποιές περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Σε περιοχές που εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος. Στην κοιλιά, το πλάι της μέσης, τα μπράτσα, βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα του δέρματος, εξαλείφοντας το περιττό λίπος και να βοηθώντας στην απώλεια πόντων στην περιοχή. Εφαρμόζεται, επίσης, με επιτυχία στους γλουτούς (ψωμάκια), το εσωτερικό των μηρών και γενικά σε περιοχές που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Είναι επίπονη ή δύσκολη η εφαρμογή του;

Η διαδικασία της θεραπείας είναι απολύτως άνετη, γρήγορη και εντελώς ανώδυνη. Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά την εφαρμογή, πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση!

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Το σύστημα Cooltech, αποτελεί μια επαναστατική μη επεμβατική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία της κρυολιπόλυσης για να αποβάλει το λίπος. Η λειτουργία του βασίζεται στην χρήση του ψύχους που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό με «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

Στο σημεία που επιθυμούμε να γίνει η θεραπεία απλώνεται ένα gel το οποίο καλύπτεται με μια μεμβράνη, πάνω στην οποία στην συνέχεια εφαρμόζεται οι ειδικές κεφαλές που στην περίπτωση του μηχανήματος Cooltech είναι δύο.  Έτσι σε κάθε συνεδρία μπορεί να αντιμετωπισθεί σχεδόν όλη η κοιλιά ή τα δύο πλαϊνά της κοιλιάς ή των μηρών. Συνεχόμενα δύνανται να γίνουν 2 συνεδρίες σε δύο ώρες εάν εφαρμόζεται σε διαφορετικές περιοχές.

Η αίσθηση που έχει κανείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αυτή του κρύου στην περιοχή της εφαρμογής.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται και τι διάρκεια έχουν;

Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης δύναται να εφαρμοσθεί σε συνεχόμενες συνεδρίες. Η κάθε  συνεδρία  διαρκεί 1 ώρα. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστούν επαναληπτικές συνεδρίες. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή.

Υπάρχουν κίνδυνοι ή αντενδείξεις;

Η τεχνολογία κρυολιπόλυσης (coolscultping) είναι απόλυτα ασφαλής χάρη στην ελεγχόμενη διαδικασία ψύξης, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένα μέτρα ασφαλείας.

Αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχει βηματοδότης, διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, δακτυλίδι στομάχου, σε περιοχές όπου υπάρχει πρόσφατη χειρουργική τομή (μετά το πέρας 6μηνου μπορεί να πραγματοποιηθεί). Αντενδείκνυται επίσης σε καρκινοπαθείς και σε όσους λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συγκατάθεσης του γιατρού τους. Επίσης να μην υπάρχουν μεταλλικά αντικείμενα στο σώμα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας;

Κρυολιπόλυση COOLTECHΟι τιμές ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή της εφαρμογής και τους στόχους σας.

Γι’ αυτό δημιουργείτε μαζί με τον γιατρό – μετά την αξιολόγησή σας – ένα πρόγραμμα θεραπείας, προσαρμοσμένο στο σώμα, τους στόχους και τον προϋπολογισμό σας.

Παντελής Βάλβης

ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ"

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση. Παρακαλώ αφήστε το όνομα και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.