ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΣΤΙΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΗ

Μη Επεμβατικές Θεραπείες

Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας, Ραγάδων και Δύσμορφων Ουλών με διέγερση & ενεργοποίηση του κολλαγόνου σε συνδιασμό με Μεσοθεραπεία

Πρόκειται για μία διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνική ιατρικής Μίκρο Δέρματοστιξίας που εφαρμόζεται αποκλειστικά από την Vipaestheticlinic σε συνδιασμό με την Μεσοθεραπεία.

Μίκρο Δερματοστιξία χωρίς χρωστική

Ονομάζεται Multitrepanic Collagen Actuation ή MCA και σαν αποτέλεσμα έχει την διέγερση και ενεργοποίηση του φυσικού κολλαγόνου της επιδερμίδας καθώς και την παραγωγή εκ νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Εφαρμογή Μίκρο Δέρματοστιξίας χωρίς χρωστική

Γίνεται με το ειδικό πιστόλι τελευταίας αμερικάνικης τεχνολογίας U-225 και επιτυγχάνεται χωρίς προσθήκη χρωστικών.

Η μικροσκοπική ανώδυνη βελόνα του U-225 διεγείρει τις εν τω βάθει στοιβάδες της επιδερμίδας για την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και μελανίνης.

Συγχρόνως επιτυγχάνεται η καλύτερη επαναγγείωση των σημείων εφαρμογής.

Μεσοθεραπεία

Γίνεται σε συνδιασμό με την Μεσοθεραπεία PRP, την Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες καθώς και σε συνδιασμό με ειδικούς συσφικτικούς παράγοντες για την αντιμετώπιση των ραγάδων και της κυτταρίτιδας σε διάφορες περιοχές του σώματος.

Σαν αποτέλεσμα έχει την αναγέννηση του δέρματος, λειαίνει και απαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης και γήρανσης ενώ έχει ευεργετικά αποτελέσματα στις μετεγχειρητικές και μετεγκαυματικές ουλές και τις ουλές της ακμής.

Παντελής Βάλβης

ΥΠΗΡΕΣΙΑ "ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ"

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ιατρική πληροφόρηση ή ενημέρωση. Παρακαλώ αφήστε το όνομα και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.